tattoo watch: janko's back

facebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmailfacebooktwittergoogle_pluspinteresttumblrmail

(Update: As of July 2012 we are focusing our tennis coverage over at Tennis Now. Check us out there.)

TSF was having such a hard time finding photos of Janko Tipsarevic‘s back tattoo…

Thanks to a reader for helping us out!

(from Janko’s fan site via Michelle)

RELATED POSTS
>> tattoo watch: janko’s right arm
>> janko’s tattoos at wimbledon
>> tattoo (and piercings) watch: janko tipsarevic

Comments

 1. Bane says

  AUS OPEN: Au, kakav meč! Janko, svaka čast…
  “Vodafon Arena” na nogama je, ovacijama, ispratila Janka Tipsarevića.

  Planeta se u subotu ujutru zaustavila na neko vreme. Svi su gledali najboljeg tenisera na planeti kako pruža svoje naj, najbolje protiv našeg Janka Tipsarevića, kako bi opstao na Australian Openu.

  Ono što je Janko prikazao u duelu sa (verovatno) najboljim svih vremena, dugo će se prepričavati. Naš teniser je drskom i hrabrom igrom poterao Švajcarca na ivicu ambisa, tamo gde dugo, dugo nije bio. Tamo gde ga je poslednjih godina, na Gren slem takmičenjima slao samo Rafael Nadal i to na šljaci.
  Pozdrav od Bana iz Valjeva. Bravo, Janko !!!

 2. Branislav - Serbia - BEOGRAD - VALJEVO CITY- says

  Niko drugi nije toliko iznervirao ledenog Federera, koji se ni sam verovatno ne seća kada se poslednji put radovao neiznudjenim greškama svog protivnika. Ni on, ni njegova verenica Stanislava Vavrinec, koja je preživela emotivnu dramu na tribinama, baš kao i svi navijači Janka Tipsarevića širom planete.

  Koliko je simpatija osvojio Tipsarević, može da se pročita na zvaničnom Internet sajtu Australian Opena, gde su navijači širom sveta slali poruke podrške Beogradjaninu. Pored Srba, najviše su ga bodrili Grci.

  Hvala TI Janko na izvanrednim partijama koje si nam prikazao kao i ostali Srpski teniseri Ana, Novak, Jelena, Nenad, Troicki, Pasanski koji briljantnim igrama na Australian Openu 2008 cine nas jako srecnim i ponosnim. Cela Srbija je uz Vas, mozda malo pospana jer nije spavala cele noci gledajuci svetske a nase najj tenisere.
  Pozdrav za sve SRBE u dijaspori koji ne stedeci dlanove iz sveg srca bodre i hrabre nase tenisere kako u pobedama tako i u ponekim porazima.

  Poznati holivudski glumac Džordž Kluni najavio je u izjavi frankfurtskim “Vestima” da će, zajedno sa kolegama, organizovati protest protiv jednostranog proglašenja nezavisnosti Kosova.

  “Uskoro ću sa koleginicom i prijateljicom Šeron Stoun i njenim prijateljima iz detinjstva, koji su poreklom Srbi, organizovati protest zbog pokušaja da Kosovo proglasi nezavisnost” HVALA KLUNI UZ TEBE SMO.

 3. MARISOL says

  Hey everyone! I’m relatively new to this so I don’t really know how the whole thing works, so i’ll just post here on the tattoo watch post.
  I was just surfing the web, bored like hell and, as usual looking for a Janko fix (really, this guy’s addictive) and I found a flickr account by someone named *becks*26 who has tons of pictures of a very sexy, very shirtless JANKO, including this one here:
  http://www.flickr.com/photos/becks_26/2247232429/

  a pretty good shot of his back tattoo.

  yay me!

Leave a Reply